Reserveer tijdig je plekje

Bij Pithou! hebben we gekozen om onze plaatsjes beperkt te houden. Hierdoor krijgt je kleintje alle kansen om zich te ontwikkelen tot een pientere peuter en met de nodige persoonlijke zorg.

Nood aan een plekje binnenkort? Contacteer ons tijdig en we bespreken met jou de mogelijkheden.

Onze regeltjes

Als de kindjes ’s morgens aankomen, verwachten we dat ze gegeten hebben én gewassen zijn. Het kan niet de bedoeling zijn dat de kindjes rechtstreeks uit bed bij ons toekomen. Het is voor iedereen leuker dat ze ’s morgens eerst nog een moment met mama en papa hebben, vooraleer ze naar de opvang gaan.

De kindjes worden afgehaald door mama of papa. Indien dit niet haalbaar is, moet je de opvang tijdig verwittigen en je kind laten afhalen door één van de personen die vóóraf opgegeven zijn tijdens de inschrijvingen. Om evidente redenen kunnen wij uw kind niet meegeven met een voor ons onbekend persoon.

Er wordt tijdens de inschrijvingen een uur afgesproken dat je kindje wordt gebracht. Zo weten wij om hoe laat we het ongeveer kunnen verwachten. Bij een onverwittigde afwezigheid zullen wij, om misverstanden te voorkomen, met u contact opnemen. Uiteraard is het de bedoeling dat u ons zelf zo spoedig mogelijk op de hoogte brengt van eventuele afwijkingen van het vaste schema.

Er zijn afspraken bij de betalingen, dit wordt besproken tijdens het intakegesprek.

De ouders hebben te allen tijde toegang tot de kinderopvang, maar we vragen u wel rekening te houden met de slaapuurtjes van onze kindjes.

Als je kind bepaalde allergieën heeft, is het vanzelfsprekend dat u dit aan ons doorgeeft. Zo kunnen we hiermee rekening houden en de gepaste maatregelen treffen inzake voeding, verzorging en dergelijke.

Medicatie wordt pas toegediend als jullie ons de toelating geven dus gelieve een schriftelijk bewijs mee te brengen met jullie handtekening of eventueel een doktersattest. Met het oog op de gezondheid van de andere kindjes, spreekt het voor zich dat kinderen die lijden aan een overdraagbare aandoening (bv. infectie van luchtwegen) geweerd worden van de kinderopvang.
Indien we onze eigen luiers moeten gebruiken rekenen we per dag 2 euro aan.

Moest je bedenkingen hebben dan nodigen we je uit om erover te praten zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Ouders kunnen zich ook wenden tot de klachtendienst van Kind en Gezin,

Hallepoortlaan 27
1060 Brussel
Tel: 02/533.14.14

Fiscaal attest Max. 11,20 euro, dit kun je toevoegen bij je belastingaangifte.

PiThOU! op Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: (#200) Provide valid app ID
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error